maandag 23 maart 2015

Wanneer een dierenprint niet fout is...De lente begint gelukkig weer zo langzamerhand een poging te doen om Koning Winter te verdrijven.
Nou ben ik waarschijnlijk 's werelds grootste koukleum ever, en ik ben dan ook pas weer een beetje 'ge-revived ' bij temperaturen boven de 15 graden celsius.
Meteen bij de eerste echte 'warme'zonnestralen voel ik de behoefte om de tuin te ontdoen van dikke lagen groene alg en meer buiten te zijn.

Aangezien ik wintertenen heb loop ik dan ook vanaf Oktober tot ongeveer ergens eind Maart in de meest gruwlijk lelijke dikgevoerde schoenen rond. 
Ik durf het woord Uggs bijna niet in de mond te nemen maar helaas zijn dit 1 van de weinige schoenen waar ik langer dan een half uur mee buiten kan staan.
Hoe blij ben ik dan ook dat ik ze eindelijk weer in de kast kan gooien om weer leuke schoenen aan te doen!
( Want O wat zijn het toch onflatteuze klompen aan je voeten...)


Nu ben ik nogal van het gemak, hoge hakjes zijn aan mij niet zo besteed, net zo min als smal toelopende puntschoentjes, want ik heb nou eenmaal erg brede voeten.
Dus dank ik iedere dag weer de uitvinder van de Sneakers, de U.S. Rubber Company voor het uitvinden van de eerste echte Sneaker...de Keds.


De allereerste sneaker, de Keds


Wist je trouwens dat Sneakers aan hun bijnaam komen omdat ze 'zo stil waren dat diegene die ze droeg iemand anders makkelijk van achter kon besluipen' ? 
Vind je het leuk om meer over de geschiedenis van de sneakers te lezen, klik dan hier 

Behalve dat ze ontzettend lekker lopen, zeker als de zool wat dikker is, zijn ze dus ook lekker stil. Geen ge TAK TAK TAK als je door het huis of buiten loopt, heerlijk gewoon!
Nou zijn er sneakers in alle soorten en maten, Adidas, Puma, BK's, Nike noem maar op. 

Nu moet ik bekennen dat ik persoonlijk echt een hekel heb aan dierenprints, en dan bedoel ik met name die á la Nel Veerkamp.
Je zult mij nooit zien lopen in kleding met zo'n print maar ik maak dan wel de uitzondering hierop als het op schoenen aankomt.

Vorig jaar kocht ik deze Converse van AllStars. 

Roze metallic met slangenprint, daar begon het mee.
Hoe blij was ik dan ook dat dit jaar wederom de dierenprint helemaal hip is in Sneaker-land.Ik was persoonlijk helemaal weg van Maruti.
Niet echt sneakers maar wel erg mooie schoenen in de mooiste dierenprints.Tijger, Zebra, Cheeta, Maakt niet uit welk dier, Maruti heeft het


Maruti Small DotsMaruti Cheetah

Dus ging ik op pad voor een paar Maruti's want die schoenen vind ik echt geweldig, prachtige prints gemaakt met zacht pony haar.
Ik dacht er helemaal uit te zijn totdat ik deze schoenen tegenkwam.


Sneakers van Robert d'Angelo in slangenprint


Ik was op slag verliefd, lekkere instappers dus geen veters strikken, een dikke plus!
Wat me pas echt over de streep trok was het roze accent op de hiel, deze schoen paste gewoon helemaal bij mij!
Dus geen traditionele Adidas, Nike's of Converse deze keer, maar Roberto d'Angelo's dus.

Ik heb er eergisteren en vrijdag de hele dag op gelopen op het Feel Good & Shop Event waar ik al eerder over blogde.
Zonder sokjes, dus met blote voeten en geen enkele blaar, heerlijk!


Na een hele dag lopen, voetjes omhoog en chillen


Dus deze zomer ga ik lekker op pad met mijn nieuwe 'niet-foute' schoentjes in slangenprint.
Nel Veerkamp, dit is nou een typisch voorbeeld van hoe het ook kan!2 opmerkingen:

thuisopnummer14 zei

Heerlijk hè, dat ze weer uit de kast kunnen (net zoals de slippers straks) En ze zijn gaaf hoor je nieuwe gympen. Die Adidas in het midden vind ik dan weer super.. ga maar eens even op zoek. Fijne dag!

Doormijnrozebrilletje zei

Ja die Adidas zijn inderdaad super, ben ze in de winkel inderdaad niet tegengekomen, maar de tijd van slippers lijkt dit eeekend verder weg dan ooit met al die regen bah...toch een fijn weekend!