woensdag 16 september 2015

VT Wonen & Design Beurs 2015 vooruitblikJaja, het zit er weer aan te komen.
1 van de leukste evenementen op het gebied van wonen en design opent zijn deuren van 29 september tot 4 oktober in de RAI in Amsterdam: De VT Wonen & Design beurs ( voorheen ook wel bekend als de Woonbeurs )

In deze 6 dagen kun je je volop laten inspireren door meer dan 250 verschillende standhouders als je een liefhebber van wonen en design bent, zeker als je een verbouwing of verandering van interieur in de planning hebt staan.
Of je nu een nieuwe vloer zoekt, een nieuwe keuken, graag advies wilt wat betreft je verbouwing of styling van je huis of als je gewoon wilt neuzen tussen alle mooie woonaccessoires dan moet je hier gewoon naar toe.Woonbeurs impressie 2014

Vorig jaar was ik er ook al en heb echt een geweldig leuke dag gehad,
 Schuifelend langs alle mooie stands en je vergapen aan al het moois, vaak onbetaalbaar voor mij maar gelukkig waren er ook veel stands waar je naast inspiratie opdoen ook gewoon lekker kunt neuzen en hebbedingetjes kunt kopen.
Waar ik zeker een bezoekje ga brengen is wederom Sandra van Studio de Winkel
Naar mijn mening 1 van de leukste stands van de beurs van vorig jaar.Studio de Winkel


En wat heb ik toch gelachen in de Photobooth op het VT Wonen plein met mijn schoonzus,
Tot 2x toe zijn we er in gaan zitten al was het alleen maar omdat je op de foto's nagenoeg geen oneffenheid op ons gezicht zag: geen rimpels helemaal niks, haha!

De foto rechtsboven gebruik ik nog steeds als profielfoto op IG

Aangezien we volgend jaar de slaapkamers boven aan willen gaan pakken hoop ik vooral daarvoor inspiratie op te doen.

Vooral het nieuwe behang van Eiffinger van Rice staat hoog op het verlanglijstje.


De nieuwe collectie van Eijffinger van het Deense merk Rice

Zulke leuke prints en kleuren, ik denk dat het nog heel lastig wordt om tezijnertijd daar een keuze in te maken...

Maar natuurlijk is er nog zoveel ander moois...een klein voorproefje...Prachtige kleurrijke vazen van 6 little miles


Of wat dacht je van het splinternieuwe Nederlandse label ToffeStoffen

En ook het Woontheater gaan we niet overslaan waar verschillende woonexperts adviezen geven.


Voor het complete programma van dag tot dag, klik hier

Nog enkele van de stands die zeker een bezoekje waard zijn als je het mij vraagt...

Alex de Witte; The Big Bubble Coloured Edition lampenDe eigenzinnige kindermeubelen van Sjors Kindermeubelen

De prachtige 3D medaillons van kunstenares Carina Wagenaar, te bewonderen op het Design TerrasHandgemaakte Led Lampen van Balk en Plank, gemaakt van de hoepels van gebruikte wijnvaten, te zien in het Woontheater

Kortom, er is zoveel moois te zien...en te kopen... neem vooral geen pinpas mee maar contant geld als je relatie je lief is, want de verleidingen zullen groot zijn.

Maar nu komt het leukste, ik mag 2 tickets weggeven voor deze geweldige beurs.
De tickets zijn geldig op 1 dag van 29 sep. tot en met 4 oktober.
Het enige wat je hoeft te doen is mij volgen op IG en mijn foto delen van deze aktie met de hashtag: #ikwildieticketswel ( zorg er wel voor dat je profiel openbaar is anders kan ik je deelname niet zien!)
Voor extra winkans kun je hieronder een berichtje achterlaten waarom jij ze graag wilt winnen.
De winnaar wordt vrijdag 25 september bekend gemaakt. 

Alvast veel succes!11 opmerkingen:

Suus zei

Dit is super!!!! Ik doe graag mee! Ik ben nog nooit geweest en t lijkt me zo heerlijk om me te vergapen aan al dat "lekkers" op de beurs!!!!!🙌🏼 En ook nog 2!!!! VTWonen in t echie! Hoe luxe is dat!!!!!!

Unknown zei

Wauw Maruska wat een super leuke actie!! Had zelf ook graag mee gedaan, maar dan zijn wij op vakantie ook super natuurlijk. Voor de mensen die mee doen met deze give away good luck!!

Unknown zei

Superleuk dat je 2 tickets mag weggeven!! Ik kan in deze tijd wel een leuk dagje weg gebruiken en zou dan ook graag met een lief vriendinnetje (die altijd voor mij klaar staat) gaan!

Marcha zei

Ooooooooh man, ik wil heel graag! Hoewel ik eigenlijk moet sparen voor mijn tatoeage en sparen om naar vriendinnen te gaan enzo... Wil ik heel graag! Ik heb al een logeeradres in Amsterdam (bij Karlijn) zodat ik ook kan genieten zonder dat ik ook weer twee uur terug hoef te reizen en mega verrot thuis kom... Ik ben wel eens in Groningen bij de woonbeurs geweest, maar dat is natuurlijk maar een slap aftreksel ;)

Tegendedraadin zei

Wat zou ik hier graag heen gaan maruska.
Vorig jaar zijn we hier ook geweest en wat een leuke dag hebben we gehad! Mijn vriendin vond de stand van studiodewinkel ook 1 van de mooiste, een ware snoepwinkel! Ze verdient de kaartjes ook omdat ze altijd aan een ander denkt en later pas aan haar zelf, dus het zou nu is tijd worden dat er aan haar gedacht word. Wij komen zelf uit Emmen dus mogen er een flinke dag op uit en Zou graag de 2 tickets willen winnen en weer een erg leuke dag te hebben op de beurs. Groetjes Ronald

Sproet in huis zei

Leuk leuk! Ik ga dit jaar met mijn schoonzusje dis zou het wel heel leuk vinden om die tickets te winnen!! # ik wil die tickets wel!!

Caroline Seignette zei

Jaaaaaa iedere keer gil ik dat ik heen wil maar het komt er nooit van, zou een goeie stok achter de deur zijn. We willen boven verbouwen en moet toch wel gemotiveerd en onderbouwd (mannen vinden dat schijnbaar wenselijk, gewoon daarom werkt hier niet echt..��) verkopen waarom sommige items echt nodig zijn. What better way then first hand?��

Jidske zei

Wat een leuk voorproefje van de beurs deze blog! #ikwildieticketswel winnen voor mijn moeder...ze is gek op interieur en design. Ik zou ze graag aan haar geven omdat ze altijd klaar staat voor ons en elke week op mijn kinderen past. Dit zou echt het perfecte dagje uit zijn voor haar �� dus ik ga nu heeeeeeel hard duimen!!

Anoniem zei

Hm.. 3x is scheepsrecht! Reageren/plaatsen wil niet lukken..

Maar heel graag! Enorm toe aan inspiratie, een frisse blik en wellicht ook een roze bril! Ik dacht manlief ook zo ver te hebbn dat hij mee zou, maar ga om een huwelijkscrisis

Anoniem zei

Argh! En nog gaat t weer niet goed..

Ik wil die tickets zo graag dat ik nu weer een poging waag een reactie te plaatsen!���� Margreet -greetzs-

Anoniem zei

Ik zou ze heel graag winnen zodat ik alvast inspiratie kan opdoen voor mijn toekomstige huisje. Die ik ga bewonen met mijn dochtertje. Die het behang fantastisch vind. Ik ga samen met.moeders. Die woont niet om de hoek en dit is een mooi uitje voor.ons. groet @miek2406 en deel hem natuurlijk op IG. Liefs Annemiek